DEZVĂLUIRI/ Din ciclul „Banul e ochiul dracului”: Cum s-au volatilizat banii trimiși de americani pastorilor de la Maranata

DEZVĂLUIRI/ Din ciclul „Banul e ochiul dracului”: Cum s-au volatilizat banii trimiși de americani pastorilor de la Maranata

Scandalul de la Biserica Creştină Baptistă Maranata, prezentat pe larg de Newsar.ro la începutul anului trecut, este departe de a se fi încheiat. Deși suntem în 2016, faptele prezentate de noi nu și-au găsit, încă, rezolvarea. Acesta este și motivul pentru care vom continua să-i demascăm pe cei care, sub masca credinței în Dumnezeu, vin să confirme zicala potrivit căreia „Banul e ochiul dracului”.

Înainte de a trece la noile dezvăluiri legate de ceea ce s-a întâmplat cu banii pastorilor, să vedem care sunt faptele, acuzele și încercările de a arunca pisica moartă în ograda fostei conduceri a bisericii:

DEZVĂLUIRI/ Comunitatea baptistă din Arad, ZGUDUITĂ din TEMELII! Acuze de ÎNŞELĂCIUNE şi nu numai la MARANATA (I)

Scandalul de la MARANATA, episodul II: În problema BANILOR din sponsorizări, VINOVATĂ e… FOSTA CONDUCERE!

„Zeciuiala”, la Maranata: Cum au fost PĂGUBIŢI pastorii cu ZECI DE MII DE DOLARI de către conducerea bisericii baptiste

  1. Hai ca va mai faceti si voi umpic de trafic. Daca nu aveti alte subiecte pentru articole…na.

    Raspunde
    • Deci tu vrei alte subiecte pentru articole. Deci tie subiectul acestui articol nu-ti convine. Mai Ionele, Ionele…

      Raspunde
      • Pai, mai omule, subiectele astea au fost „in voga” acum 2 ani, intre timp oamenii care au facut publice aceste povesti au recunoscut ca au gresit si ca au vrut doar sa faca rau. Dupa 2 ani se publica aceeasi mizerie, fara absolut nici o noutate pe sistemul: „Am facut o mizerie acum 2 ani. Ati uitat? ia mai uitati-va ce articole am reusit sa scriem!”
        Traiti in trecut precum comunistii pentru ca nu aveti nici un viitor.

        Raspunde
  2. Dar, daca aveti de facut dezvaluri, puteti sa dati date mai concrete?care oameni/pastori au fost pagubiti? care conducere?in ce an? Majoritatea celor care sunt acum in conducere, erau probabil adolescenti pe vremea aia. Hai sa fim seriosi!

    Raspunde
  3. dl Cojita ce parere are?

    Raspunde
    • Un om de nivelul dl-ui Cojita nu se va cobora la nivelul asta atat de jos incat sa se dea explicatii in public pe un site penibil, chipurile de stiri. Daca te framanta aceasta problema atat de mult, de ce nu incerci sa iei legatura cu el personal si sa afli care este adevarul?
      Si mai exista o vorba in popor: „cine se scuza, se acuza” iar aici nu este cazul.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.