DEZVĂLUIRILE lui Mircea Diaconu în urma alegerilor de duminică: Cât l-a costat campania electorală!

DEZVĂLUIRILE lui Mircea Diaconu în urma alegerilor de duminică: Cât l-a costat campania electorală!

Fostul liberal Mircea Diaconu a dezvăluit pentru România TV că a cheltuit aproximativ 1.000 de euro în campania electorală pentru a câștiga un mandat de europarlamentar.

„Am cheltuit 5.000 de lei, pe care i-am pus într-un cont separat, 1.300 de lei au fost tipăriturile, ceea ce înseamnă 2.000 de afişe şi 20.000 de cărţi poştale. Restul, motorina, care a fost 2500 de lei şi restul cazare”, a declarat Mircea Diaconu.

Diaconu a candidat ca independent, iar cea mai mare satisfacție a sa este că a reușit să câștige pe lângă lupta cu „sistemul” preşedintelui Traian Băsescu, o mulțime de prieteni noi.

„A fost într-adevăr vorba de o emoţie publică, dar nu era în legătură cu relaţia Diaconu-liberali, ci în legătură cu instituţiile care m-au terfelit de multă vreme. Este vorba de sistemul domnului, cetăţeanului Băsescu, care a construit un sistem funcţional în continuare cu oameni importanţi în puncte cheie, care pot modifica soarta oamenilor, a Guvernelor. Deci, nu e vorba de sistemul politic”, a adăugat Diaconu.

Actorul a reușit să adune 6,81% din voturile românilor, potrivit celor mai recente rezultate date publicităţii de Biroul Electoral Central. Procentul obţinut îi asigură lui Mircea Diaconu intrarea în Parlamentul European.

  1. Brovo domnule

    Raspunde
  2. sincere felicitari maestre!

    Raspunde
  3. aparitiile la antena 3 cat au costat? cine le-a platit?

    Raspunde
  4. antibasistul a reusit sa-si atinga scopul si anume accesul la o functie f.bine platita Jenant….

    Raspunde
    • jenante sunt comentariile pe care le scriu personaje ca dumneavoastra, care ori sunt dintr-un alt partid politic, ori pur si simplu nu au altceva mai bun de facut.

      Raspunde
  5. Diaconu ca actor , ca manager de teatru este Ok. Nu are experienta politica, nu stie sa discute politica, nu va face nimic pentru Romania si va incasa 72.000 Euro pe an. Nici ceilalti nu vor face nimic. Dar nu il mai sacralizati pe Diaconu. Daca a acheltuit pe cazare 500 lei cate nopti a dormit la hotel 3-5 nopti? A facut turul de 22 zile si a dormit la hotel doar 3 nopti si altele in masina? Eu nu cred. Eu cred ca minte.

    Raspunde
    • Cat au costat aparitiile la A3 si ROMANIA TV?Daca nu au costat nimic,ce servicii trebuie sa faca domnilor Voiculescu sau Ghita?Ce trebuie sa spuna despre Romania pentru ca patronul A3 sa scape de puscarie?Probabil dl Voiculescu este hartuit in tara lui…de aceea a reusit sa se imbogateasca atat…Sigur dl Basescu este vinovat ca e atat de bogat,nu?

      Raspunde
  6. Femeifrumoase 28 mai, 2014, 1:20 pm

    Singurul site unde puteti gasi cele mai frumoase femei, excitate goale si dornice sa va asculte…..www.femei-goale.com

    Raspunde
  7. Luiza 19 ani, distinsa si rafinata sexy si perversa …suna-ma cu doar 1,1E/min la numarul 0906020309 si imediat iti vei da drumul…

    Raspunde
  8. mars curvelor!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.