Dieta cu fructe: slăbești garantat 10 kilograme

Dieta cu fructe: slăbești garantat 10 kilograme

Dieta cu fructe este cel mai convenabil și la îndemână stil alimentar pe care putem să îl abordăm. Găsim fructe peste tot, avem culturile noastre sezoniere, iar în timpul iernii, dar și în primele luni de primăvară magazinele și piețele sunt arhipline cu fructe exotice și citrice. Sunt numeroase avantajele unei diete cu fructe: sănătate, energie, prețuri acceptabile; în plus, fructele ne fac mai fericiți.

Când vine vorba de o dieta cu fructe, oamenii aleg extremele, așa cum sunt adepții fruitarianismului; acest tip de dieta cu fructe este o ramură a veganismului și constă în consumarea strictă de fructe, legume, semințe, nuci, și interzice consumul produselor de origine animală și al cerealelor.

O dieta cu fructe înseamna un consum zilnic de fructe, fapt care este esențial pentru păstrarea unei stări optime de sănătate și, de ce nu, pentru a pierde în greutate. Majoritatea fructelor au un conținut caloric scăzut și sunt bogate în fibre – ecuația principală pentru păstrarea echilibrului greutății și eliminarea  țesuturilor adipoase nedorite.  Fructele conțin o gamă variată de vitamine, minerale și antioxidanți, substanțe benefice care acționează ca un scut în fața bolilor, ne ajută să arătăm și să ne simțim în formă.

Citește dieta completă pe diete-sanatoase.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.