Din ciclul „Noi muncim, nu gândim”: Maşinile mai multor societăţi, blocate de lucrările efectuate pe Centura de Nord a oraşului! (VEZI FOTO)

Din ciclul „Noi muncim, nu gândim”: Maşinile mai multor societăţi, blocate de lucrările efectuate pe Centura de Nord a oraşului! (VEZI FOTO)

Nu doar nervii şoferilor sunt întinşi la maximum din pricina lucrărilor efectuate la trecerile de nivel cu calea ferată Arad – Curtici, respectiv Arad-Oradea, lucrări care au închis din nou, timp de mai multe zile, centura Aradului, în Zona CET – 6 Vânători, ci acestea perturbă şi activitatea mai multor societăţi care îşi desfăşoară activitatea în zonă.

Este vorba despre societăţi mari, importante pentru activitatea edilitară din municipiul Arad, cum sunt Centrala Electrică de Termoficare Arad, operatorul de salubrizare precum şi depozitul de deşeuri al oraşului. Reprezentanţii respectivelor societăţi susţin că nu au fost înştiinţaţi de responsabilii de lucrări despre închiderea circulaţiei. Aceştia mai afirmă că nu este pentru prima dată când se efectuează lucrări la trecerile la nivel cu calea ferată din zonă iar societăţile respective se văd puse în situaţia deloc plăcută de a nu putea ieşi cu maşinile din garaj.

De pildă, în cursul zilei de vineri lucrările au început simultan la ambele treceri de cale ferată, maşinile respectivelor societăţi fiind obligate să facă slalom printre utilajele constructorilor pe un drum care a început să fie amenajat provizoriu doar abia spre orele amiezii.

Vă reamintim că traficul rutier pe DN7, în judeţul Arad, este închis temporar, începând de vineri, pentru executarea unor lucrări pe Centura de Nord a Municipiului Arad. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a remis joi un comunicat de presă în care informa că în perioada 07 noiembrie, ora 07,00 – 09 noiembrie, ora 19,00, circulaţia rutieră pe DN7 se va închide în zona pasajului de cale ferată situat la kilometrul 546+565 metri, în zona de nord a centurii municipiului Arad, în vederea executării unor lucrări de reabilitare a trecerii la nivel cu calea ferată.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.