Disperat să ajungă să-și vadă iubita din Londra, A FENTAT securitatea unui aeroport din România

Disperat să ajungă să-și vadă iubita din Londra, A FENTAT securitatea unui aeroport din România

Un tânăr din România care a dorit să ajungă la iubita sa din Londra a reușit să treacă de securitatea Aeroportului Cluj, a fugit pe pistă şi şi-a făcut poze în cabina piloţilor, după care le-a postat pe Facebook.

Surse din interiorul instituției au declarat pentru „Adevărul” că marţi, în jurul orei 6 dimineaţa, a avut loc un incident la Aeroport. Mai exact, un bărbat a reuşit să intre pe pista de aterizare, utilizând un spaţiu tehnic folosit pentru bagaje. Bărbatul a spart un geam şi a ajuns la câţiva metri de un avion Wizz Air, care era garat în apropierea terminalului. Avionul fusese curăţat şi pregătit pentru cursa pe care urma să o aibă peste câteva ore. Claudiu-Gabriel Costin (30 de ani) a plănuit să aştepte în avion până când urmau să fie îmbarcaţi pasagerii, pentru că își dorea să ajungă, cât mai repede, la Londra, la iubita sa.

Planul nu i-a ieșit, însă, întrucât bărbatul s-a gândit să rămână şi cu o amintire în urma acestei „aventuri”. A început să facă fotografii în cabina pilotului. Ba chiar şi un selfie, aproape de manşa avionului. Fiind întuneric, Gabriel a folosit blițul camerei foto a telefonului mobil. Aşa a fost observat de angajaţii aerogării, care au văzut nişte luminiţe în cabina pilotului. Au intrat în panică şi au chemat autorităţile aeroportului. Bărbatul a fost găsit în avion, unde își găsise un loc confortabil în aşteptarea orei pentru decolare. Nu mică le-a fost uimirea angajaţilor de la Aeroport, când au aflat că în spatele acţiunii sale inconştiente se află o poveste de dragoste.

Bărbatul voia să ajungă în Anglia la prietena sa, dar pentru că nu a mai găsit bilete, a încercat una dintre uşile destinate personalului tehnic şi a avut noroc – uşa s-a deschis. De aici până la a se alege cu un dosar penal nu a mai fost decât un pas.

Foto: Realitatea.net

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.