Doar în RUSIA ai mai văzut aşa ceva! Bizonii, AMENINŢAŢI de zeci de biciclişti arădeni. Ce rişti să ţi se întâmple dacă eşti prins (FOTO)

Doar în RUSIA ai mai văzut aşa ceva! Bizonii, AMENINŢAŢI de zeci de biciclişti arădeni. Ce rişti să ţi se întâmple dacă eşti prins (FOTO)

O comunitate de biciclişti din municipiu s-a săturat de bizonii care parchează pe pistele de biciclete, ori trotuare şi încurcă cicliştii.

În acest sens, zeci de biciclişti s-au gândit să înceapă să procedeze ca în Rusia. Organizatorii au declarat, în exclusivitate pentru NewsAr, că, de sâmbătă, bizonii se vor trezi cu stikere pe maşini.

„Deja suntem deranjaţi de aceşti şoferi care parchează sau nu văd marcajul pistei de biciclete şi ne încurcă. Astfel, am decis să procedăm ca în Rusia. Şoferii se vor trezi cu stikere pe maşini. Chiar astăzi am printat peste 200 de abţibilde, pe care bizonii nu le vor îndepărta cu uşurinţă. Suntem zeci de biciclişti sătui de aceste probleme“, declară organizatorul.

  1. Ei singuri pot alege în calitate de conducător auto, sa ieie amenda sau sa dezlipească un stiker. De astăzi înainte se pare ca ei au de ales dacă politia nu face fata, observam ca cetățenii iau atitudine.

    Raspunde
  2. Daca unii prefera sa se chinuie si sa dezlipeasca stikerul pus pe parbriz in loc de a respecta legea, va promitem ca a2-a oara cand il prindem pe picior gresit ii v-om lipi pe tot parbrizul. Pentru lipirea ori punerea unor astfel de afise pe parbrizele autoturismelor nu exista incalcarea absolut niciunei legi. VA REDECORAM AUTOTURISMELE 😀 ADIO BIZONI ! ! !

    Raspunde
  3. Aiurea. Acum se trezește o nouă tagmă să facă ordine în Arad…Bicicliștii??? Abțibide???? Asta e de râsu-plânsu. Neputința autorităților mână în mână cu învrăjbirea populaâiei/ Ți de aici fonduri în plus pentru ordinea publică. Mai mulți agenți pentru a suplimenta Neputința.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.