Doi bărbaţi ARESTAŢI pentru TRAFIC internaţional DE DROGURI

Doi bărbaţi ARESTAŢI pentru TRAFIC internaţional DE DROGURI

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T din Arad cercetează doi bărbaţi care ar fi introdus cannabis în ţară, cu trenul. Cei în cauză au fost arestaţi pentru trafic internaţional de droguri de risc.

La data de 2 noiembrie, în urma probatoriului administrat de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T –Biroul Teritorial Arad, doi bărbaţi, care ar fi introdus în ţară şi ar fi comercializat droguri de risc, au fost reţinuţi, informează IPJ Arad.

Din investigaţii a reieşit că persoanele în cauză ar fi introdus 2 kg de cannabis în ţară, într-un bagaj pe care îl transportau cu trenul, pe ruta Viena – Bucureşti Nord.

De asemenea, s-a stabilit că bărbaţii, de 24 şi 27 de ani, ambii din judeţul Prahova, ar fi intenţionat să comercializeze drogurile pe raza municipiului Ploieşti.

Faţă de cei doi, magistraţii Tribunalului Arad au luat măsura arestării preventive, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic internaţional de droguri de risc.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor structurilor de combatere a criminalităţii organizate din judeţele Alba, Braşov şi Prahova.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.