Doi bătrâni TÂLHĂRIŢI ÎN PROPRIA CASĂ de patru bărbaţi mascaţi!

Doi bătrâni TÂLHĂRIŢI ÎN PROPRIA CASĂ de patru bărbaţi mascaţi!

Doi bătrâni din localitatea arădeană Mişca au trăit clipe de coşmar. Patru bărbaţi mascaţi au pătruns noaptea în casa celor doi soţi şi i-au obligat să le dea toţi banii pe care îi aveau. Incidentul a avut loc în luna februarie iar tâlharii au fost reţinuţi în cursul zilei de ieri.
„În urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea procurorului de caz, poliţiştii arădeni i-au identificat pe  F. Ioan, de 41 de ani,  L. Francisc, de 48 de ani, H. Gheorghe, de 48 de ani şi B. Ioan, de 52 de ani, toţi din judeţul Arad, care în noaptea de 13 spre 14 februarie ar fi pătruns prin efracţie, mascaţi, într-o locuinţă din satul Mişca, unde, prin acte de constrângere, au deposedat doi soţi, în vârstă de 79, respectiv 81 de ani, de suma de 5.600 de lei”, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.
În cursul zilei de luni, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare la locuinţele celor patru bărbaţi, aceştia fiind reţinuţi şi introduşi, pe bază de ordonanţă de reţinere, în arestul IPJ Arad.
Cei patru arădeni vor fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Chişineu-Criş cu propunere de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

  1. PEDEAPSA CAPITALA 1 aprilie, 2014, 4:13 pm

    Talharii astia trebuie sa-i multumeasca lui Ivan Iliciov Iliescu in genunchi si cu lacrimi in ochi ca a abolit pedeapsa capitala. Pentru astfel de cazuri ar trebui ca cetatenii sa aibe voie [daca pun mana pe ei inaintea politiei] sa-i linseze,fiind scoasa si o lege in sensul asta…..asta ar tine departe pe cei care fac la fel! Pe de alta parte unde e munca de preventie a politiei?!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.