DOI ROMÂNI, în FINALA COMPETIȚIEI care premiază CEI MAI BUNI FOTOGRAFI DIN LUME

DOI ROMÂNI, în FINALA COMPETIȚIEI care premiază CEI MAI BUNI FOTOGRAFI DIN LUME

Cea mai mare competiție de fotografie din lume are în acest an printre finaliști doi români.

Unul dintre finaliștii Sony World Photography Awards, românul Cosmin Bumbuț a participat, la categoria pentru profesioniști, cu o colecție numită Arhitectura, realizată în celulele a 35 de închisori din România.

bumbut

Daniel Necula s-a înscris cu fotografia Enhanced, în categoria Open. Fotografia alb-negru ilustrează o femeie pe o bicicletă și are un detaliu inedit.

daniel necula foto

Premiile competiției constau în sume de bani şi în echipamente de fotografie digitală Sony. Cei 10 câştigători din categoria Open vor fi anunţaţi pe 31 martie, iar cei 13 câştigători din categoria dedicată profesioniştilor vor fi anunţaţi pe 23 aprilie în cadrul unei festivităţi de premiere ce va avea loc la Londra.

Fotografiile realizate de cei doi finalişti români vor fi expuse în cadrul expoziţiei 2015 Sony World Photography Awards Exhibition, găzduită de Somerset House din Londra, în perioada aprilie – mai a.c.

Ediţia de anul acesta a adunat cel mai mare număr de concurenţi din istoria de opt ani a prestigiosului eveniment. Finaliştii au fost aleşi dintr-un număr record de 173.444 de înscrişi proveniţi din 171 de ţări.

Foto: playtech.ro

  1. Umbra de la foto cu bicicleta e inversata..interesant!!! 🙂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.