Doi tineri care au comis mai multe infracțiuni au fost reținuți de polițiști

Doi tineri care au comis mai multe infracțiuni au fost reținuți de polițiști

Polițiștii orașului Sebiș au reținut, marți, doi tineri pentru furt de combustibil dintr-o autoutilitară. În urma investigațiilor efectuate, oamenii legii au stabilit că cei doi ar fi autorii mai multor fapte penale comise pe raza județului.

În noaptea de 4 spre 5 iunie, polițiștii orașului Sebiș au depistat, în flagrant delict, doi tineri de 20 de ani, din localitatea Bârsa, în timp ce sustrăgeau combustibil din rezervorul unei autoutilitare parcată pe raza localității Sebiș.

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 27 spre 28 aprilie și 28 spre 29 mai, prin forțarea bușonului, cei doi tineri ar mai fi sustras aproximativ 200 de litri de motorină dintr-o autoutilitară parcată pe raza localității Chisindia, cauzând un prejudiciu de 1.100 de lei.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit că aceeași tineri ar mai fi sustras dintr-un garaj de pe raza localității Chisindia un motoscuter, în noaptea de 3 spre 4 iunie. Aceștia ar fi condus motoscuterul (în valoare de aproximativ 2.500 de lei) înspre localitatea Buteni, după care l-ar fi abandonat.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea celor doi tineri pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Gurahonț cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi tineri sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, polițiștii continuând documentarea activității infracționale a acestora.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.