DOLIU la Săvârşin: Bat clopotele după Majestatea Sa. O delegaţie de localnici va participa la funeraliile de la Curtea de Argeş

DOLIU la Săvârşin: Bat clopotele după Majestatea Sa. O delegaţie de localnici va participa la funeraliile de la Curtea de Argeş

Locuitorii comunei Săvârşin au primit cu mare tristeţe vestea încetării din viaţă a Majestăţii Sale Regele Mihai de România şi se roagă pentru odihna sufletului său, informează Agerpres.

„Am primit cu mare tristeţe, alături de toţi locuitorii comunei Săvârşin, vestea trecerii la cele veşnice a Majestăţii Sale Regele Mihai, anunţată de comunicatul Casei Regale. Întreaga comunitate a comunei Săvârşin este în acest moment alături de Familia Regală. Sigur că, o delegaţie din rândul locuitorilor comunei va participa la funeraliile Majestăţii Sale care vor avea loc la Curtea de Argeş. Până atunci nu putem decât să ne rugăm pentru sufletul Majestăţii Sale, ca Dumnezeu să îi aşeze sufletul acolo unde merită, după ani şi ani de sacrificii în slujba poporului român”, a declarat Ioan Vodicean, primarul comunei Săvârşin.

La rândul său, părintele Călin Mădăluţă, preot paroh al Bisericii Ortodoxe din comună, a declarat că, încă din această seară, la biserica din comună se vor trage clopotele în memoria Majestăţii Sale Regele Mihai, iar după Vecernie se va oficia o slujbă de pomenire în memoria acestuia. „Totodată, în zilele următoare până când vor avea loc funeraliile Majestăţii Sale, se vor trage clopotele şi vor fi oficiate slujbe de pomenire, după programul ce ne ve fi transmis de la Arhiepiscopia Aradului”, a adăugat păritele Călin Mădăluţă.

Sursa: Agerpres

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.