Dorel Căprar: „Am încredere în Liviu Dragnea”. S-a votat şi ACASĂ la preşedinţii de organizaţii!

Dorel Căprar: „Am încredere în Liviu Dragnea”. S-a votat şi ACASĂ la preşedinţii de organizaţii!

Aproape 80% dintre social-democraţii arădeni s-au prezentat duminică la urne pentru a vota în cadrul alegerilor interne care au vizat desemnarea noului preşedinte al PSD.

Conform deputatului Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad, în vederea scrutinului intern au fost amenajate secţii de votare în toate cele 78 de unităţi administrativ-teritoriale, la sediile organizaţiilor locale ale partidului, la cămine culturale, sau chiar acasă la preşedinţii de organizaţii locale.

„Dintre cei 8.500 membri de partid aflaţi în evidenţe, până la ora 20, ora de închidere a secţiilor de votare, s-au prezentat la urne 6.755 de persoane, cifră care procentual înseamnă 79,47%. Numărul votanţilor este unul mulţumitor”, a declarat Dorel Căprar.

Deputatul arădean şi-a exprimat încrederea în Liviu Dragnea, de altfel singurul candidat pentru preşedinţia PSD, apreciind că acesta va reuşi să coaguleze o echipă puternică a social-democraţilor.

„Am încredere în Liviu Dragnea, care sunt convins că va reuşi să alcătuiască o echipă puternică la nivel naţional, echipă care va răspunde aşteptărilor românilor. I-am acordat votul meu lui Liviu Dragnea, cu gândul ca partidul să continue proiectele pentru România şi că programul PSD pentru guvernarea viitoare va fi în folosul românilor. Dorim ca în anul 2016 să demonstrăm românilor că ne-am respectat promisiunile făcute în anul 2012”, a mai precizat Dorel Căprar.

  1. au schimbat un urmarit penal cu un condamnat penal. traiasca politica romaneasca! PD nu sariti ca aveti si voi oile voastre negre!!

    Raspunde
  2. Caprare, aveai emotii daca castiga Dragnea? :)))))) Ceva mai penibil nu am vazut! jur!

    Raspunde
  3. Speram sa nu faci declaratii de genul asta pentru ca ceva mai jenant n-am vazut in politica romaneasca, treziti-va cat mai aveti timp ca actuala conducere va duce la iohanis in brate si dispareti ca pnlul autentic….

    Raspunde
  4. am o intrebare, de ce caprar sustine oameni din pdl? si pe cei din psd ii calca in picioare si ii ameninta cu bataia?

    Raspunde
  5. de ce caprar isi amen ta colegele cu bataia?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.