Dorel Căprar: „Declaraţiile liderilor PNL denotă ipocrizie şi dorinţa de a ajunge la putere cu orice preţ”

Dorel Căprar: „Declaraţiile liderilor PNL denotă ipocrizie şi dorinţa de a ajunge la putere cu orice preţ”

Deputatul Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad, apreciază într-un comunicat de presă că orice om de bună credinţă a fost pe deplin lămurit de corectitudinea prim-ministrului Victor Ponta.

„În cadrul conferinţei de presă de azi, domnul Victor Ponta a respins argumentat toate acuzaţiile care i se aduc. De asemenea, cred că este evident modul tendenţios în care sunt manipulate anumite informaţii, pentru a-l decredibiliza pe Victor Ponta. În aceste condiţii, declaraţiile liderilor PNL de azi denotă ipocrizie şi dorinţa de a ajunge la putere cu orice preţ. În loc să admită că se comite un abuz nu doar împotriva unui om, ci împotriva unor principii democratice, cei de la PNL se fac părtaşi ai acestui abuz. De fapt, prin atitudinea lor dovedesc că se doresc beneficiarii acestei tentative de a schimba guvernarea prin mijloace nedemocratice şi abuzive. Acţiunile în forţă ale liderilor PNL arată disperarea acestui partid care nu poate să preia puterea în mod democratic în acest an, pentru că nu poate constitui o majoritate în Parlament care să îi confere legitimitate democratică”, a declarat deputatul arădean.

Mai mult decât atât, acesta consideră că şansele PNL de a ajunge la guvernare sunt tot mai mici şi în perspectiva anului viitor. „Rezultatele guvernării bazate pe creştere economică, măsurile de relaxare fiscală, deciziile în favoarea unor categorii socio-profesionale vitregite de fostele guvernări sunt pe cale să crească tot mai mult popularitatea lui Victor Ponta şi să îi creeze un avantaj meritat în perspectiva alegerilor parlamentare de anul viitor. În aceste condiţii, cei de la PNL doresc să scape de Victor Ponta cu orice preţ încă din acest an. Sunt convins că setea de putere a acestor oameni îi va îndemna în perioada următoare la noi abuzuri şi la noi acţiuni în forţă, bazate pe minciuni şi manipulare. În faţa acestei atitudini, suntem decişi să apărăm democraţia şi să nu facem paşi în spate în faţa unor atitudini abuzive. Credem în continuare că România este un stat democratic şi că guvernarea este responsabilă în faţa cetăţenilor şi a reprezentanţilor aleşi în Parlament. Moţiunea de cenzură care va fi dezbătută săptămâna viitoare va arăta dacă Guvernul Victor Ponta se bucură în continuare de încredere sau nu”, a mai spus preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad.

  1. Dorele ne mai prostiti mult mah?? toti politicienii sunteti niste mincinosi si profitori. PSD = PDL = PNL=UDMR deci la dracu cu toti!!

    Raspunde
  2. Ardeanul vesel 8 iunie, 2015, 12:10 pm

    Tov.Caprar, telegrama de sustinere pentru intaiul tovaras al tarii trimisasi? ca nu am auzit Buahahahahaha penibilule!

    Raspunde
  3. asta o stii ? „DOSARUL TURCENI-ROVINARI. Probe -cheie: angajații de la Șova & Asociații au recunoscut falsurile senatorului PSD la DNA! Printre martori, fosta asistent manager a lui Dan Șova” Sobolan roshu !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.