Dorel Căprar: „Guvernul a alocat 155 de milioane de lei pentru drumurile din județul Arad“

Potrivit PSD Arad, demersurile parlamentarilor arădeni ai PSD începe să-și arate roadele, iar în numai o săptămână, Guvernul a semnat cel de-al doilea contract important privind reabilitarea unor drumuri județene, cu fonduri europene. După ce în 16 mai, viceprim-ministrul Sevil Shhaideh a semnat contractul de finanțare în valoare de 140 de milioane de lei, care vizează modernizarea DJ 709 km 0+800…30+700 Arad – Pâncota, precum şi reabilitarea DJ 792 C, km 0+000…21+000 şi 26+000…36+300, luni, 22 mai, la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE), s-a parafat un nou contract de finanţare ce vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere din județul Arad.

Proiectul va fi finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 (POR), gestionat de MDRAPFE, şi vizează modernizarea DJ 709E km 9+200…16+600 Sânpetru German – limită de județ Timiș.

„Așa cum am promis în campania electorală, vom face tot ce depinde de noi, legal, pentru ca în județul Arad să fie alocate cât mai multe fonduri pentru dezvoltare. Iată că în numai o săptămână, în urma implicării parlamentarilor PSD Arad și cu sprijinul Guvernului, s-au semnat contracte pentru drumurile județene în valoare de peste 155 de milioane de lei, din fonduri europene. Săptămâna trecută, doamna vicepremier Sevil Shhaideh a semnat contracte în valoare de 140 de milioane de lei pentru drumurile din județul Arad, cel mai important fiind Arad – Pâncota, o rușine pentru administrațiile care au condus județul în ultimii 13 ani, un drum extrem de circulat, care va fi reabilitat cu fonduri europene, gestionate de Ministerul Dezvoltării. De asemenea, luni, s-a semnat un nou contract, în valoare de 15.719.338,72 de lei, finanțat tot din fonduri europene, pentru reabilitarea drumului Sânpetru German – limită de județ Timiș, o investiție de care vor beneficia 55.000 de cetățeni, urmând să fie modernizați 6,91 km de drum județean”, a declarat Dorel Căprar.

„Sunt doar două dintre investițiile ce urmează a fi realizate de Guvernul PSD în județul Arad, la care se adaugă alte zeci de proiecte finanțate prin PNDL, care vizează realizarea unor rețele de apă și canalizare, reabilitări de străzi în comune și orașe, modernizări de școli și grădinițe și multe altele. PSD demonstrează că este alături de cetățenii județului Arad și că, de fiecare dată când a fost la guvernare, a reușit să aducă fonduri substanțiale pentru dezvoltarea județului. Să ne amintim că singurul drum județean important reabilitat în ultimii ani a fost Arad – Felnac, finanțat în timpul Guvernului Ponta. Iată că acum, probabil cel mai circulat drum județean, Arad – Pâncota, va fi reabilitat tot de un guvern PSD, la fel cum se întâmplă și cu Sânpetru German – limită județul Timiș. Îi asigurăm pe cetățenii județului Arad că nu ne vom opri aici, ci vom depune în continuare eforturi, așa cum am promis și în campania electorală, pentru ca și alte investiții din județul nostru să beneficieze de sprijin guvernamental, iar în perioada următoare vom avea, sperăm, alte vești la fel de bune. Pe de altă parte, facem un apel și către conducerea CJA, să facă eforturi pentru ca și alte drumuri juețene să intre în reabilitare, cu fonduri de la bugetul local“, a mai adăugat președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

  1. Ne mint acum cu finantarea pentru drumurile din judet.Ne-au mintit tot asa cu pasa jele in campanie. Sunt mincinosi ordinari/

    Raspunde
  2. Caprar cind respira minte . . .NU mai avem incredere in el si fiforr.

    Raspunde
  3. intai fapte si apoi vorbe , mai ales ca ati promis ca terminati pasajele ,nu-i asa tov. vifor sau cum te-o chema ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.