Dorel Căprar: „Nu putem accepta dictatura în Consiliul Local Municipal!”

Dorel Căprar: „Nu putem accepta dictatura în Consiliul Local Municipal!”

PSD Arad este revoltat de atitudinea primarului Falcă şi a consilierilor pe care i-a subordonat, în Consiliul Local Municipal (CLM).

„Şedinţele CLM se desfăşoară într-o clădire simbolică, în faţa căreia tinerii arădeni şi-au dat viaţa în decembrie 1989 pentru libertate şi democraţie. Probabil domnul Falcă a uitat acest lucru, aşa cum a uitat deja că sute de arădeni au protestat în 2012, în acelaşi loc, împotriva naşului său cu apucături dictatoriale, Traian Băsescu. Nu putem să acceptăm dictatura în CLM, nu putem să acceptăm limitarea abuzivă a dreptului legal al consilierilor municipali de a se exprima. Cerem primarului Falcă şi consilierilor care formează majoritatea să respecte democraţia, să respecte legea şi să permită opoziţiei să se exprime. Doar oamenii necinstiţi se tem de exprimarea unor opinii, pentru că se tem de adevăr! Consider că circul pe care îl fac de o vreme încoace reprezentanţii PNL în consiliul local are şi un alt scop, în afara încercării de a reduce la tăcere opoziţia”, a declarat Dorel Căprar.

„Se urmăreşte deturnarea atenţiei de la subiectele cu adevărat importante aflate pe ordinea de zi. Consider iresponsabil modul în care primarul Falcă tratează problema CET. Dânsul a retras de pe ordinea de zi preluarea reţelelor de termoficare, aşa cum tratează cu iresponsabilitate întreaga problemă a CET. Este incredibil cinismul cu care dânsul spune că nu vrea să plătească salariile angajaţilor de la CET! Până la urmă, există o responsabilitate a patronatului faţă de angajaţi, iar în cazul CET patronatul este Consiliul Local Municipal! Vina pentru situaţia CET-urilor nu este a muncitorilor, ci a administraţiei Falcă, pentru lipsa de investiţii şi pentru lipsa unei strategii coerente pentru cele două societăţi. Acestea sunt adevărurile pe care Gheorghe Falcă nu vrea să le audă în CLM şi în mass-media”, a spus deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

  1. acest primar este o pacoste pe capul aradenilor. apropo…. buna dimineata PSD! ca ati cam dormit in ultima vreme

    Raspunde
  2. Psd-istii nu dorm,stimabile,pe taramul minciunii,manipularii,dezinformarii nu-i intrece nimeni! Alo,caprita si maduta,la pachetel sau rola de wc,lasa-l pe escrocul pnl/pdl sau cum zici tu-si asa,cel cu 4 clase,urmarindu-te,stie ca esti impostor analfabet-si spune aradenilor de ce,din 2012,cand plagiatorul a ajuns prim,investitiile pt.infrastructura/PASAJE le-ati taiat? De ce,in 3 ani,n-ati terminat investitia guvernamentala,mintind aradenii,bomboneilor/gumitelor fara creier? Va spun eu,si notati,1.In toate guvernarile bolsevice,ARADUL/BANATUL/ARDEALUL au primit cele mai mici fonduri. De ce ? IMBECILILOR,astia nu va voteaza minciunile,astea tin in oltenia si moldova,aia voteaza rosu la greu-rosu au si-n gat,si-n frigider,sin…n-au camara,n-au wc-au buda,boule!moldova!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.