Dorel Căprar: „Transferul contribuțiilor se dovedește un real succes“

Dorel Căprar: „Transferul contribuțiilor se dovedește un real succes“

În ciuda previziunilor opoziției, care anunța apocalipsa, după transferul contribuțiilor sociale de la 1 ianuarie 2018, lucrurile nu stau deloc așa, spune președintele PSD Arad, Dorel Căprar.

Ba din contră, susține Căprar, conform datelor oficiale, această măsură este un real succes, iar la bugetul de stat a intrat peste un miliard de euro în plus, față de perioada similară a anului trecut.

„Transferul contribuțiilor sociale, măsură gândită și aplicată de guvernarea PSD-ALDE, se dovedește un real success, demonstrat prin datele execuției bugetare la finalul primului trimestru al acestui an. Sunt 5,2 miliarde de lei care s-au colectat în plus, în primele trei luni ale anului, la bugetul asigurărilor sociale urmare a aplicării transferului contribuțiilor de la firmă la angajat. Efectiv, este o creștere consistentă de peste 31%, a resurselor și implicit o reducere corespunzătoare a deficitului bugetului asigurărilor sociale. Se confirmă încă o dată valabilitatea proiecției și angajamentului politic de a echilibra natural acest buget și de a asigura astfel plata firească, fără transferuri de la bugetul de stat a pensiilor și a altor alocații sociale“, declară deputatul PSD Dorel Căprar.

  1. Pentru voi parlamentarii este chiar foarte bine ,pentru fraeriicare vau votat nu este un succes.avem un real succes la cresterea preturilor si devalorizarea leului.

    Raspunde
  2. Demagogie pura. Firmele de stat care nu au platit contributiile pana acum nu vor plati nici in continuare.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.