„Dorel” e din Arad! Avem DOVADA. Cum se lucrează în centrul orașului (GALERIE FOTO)

„Dorel” e din Arad! Avem DOVADA. Cum se lucrează în centrul orașului (GALERIE FOTO)

Nu mai există nici un dubiu: „Dorel”, cel din reclamele la Unirea, e din Arad. Numai așa s-ar putea explica lucrările de pe strada Ștefan Augustin Doinaș. Dar, să vă spunem povestea lor:

La început, „Dorel” a retezat o parte din rădăcinile copacilor de pe strada respectivă și a pus borduri. Asta se întâmpla în iunie când, toropit probabil de căldură, „Dorel” nu mai gândea limpede. Între timp, răcoarea din august l-a trezit pe „Dorel”, care – așa cum se vede în imagini (unul la utilaj, ceilalți la lopată) – e mai mulți. „Dorel 1”, „Dorel 2” și așa mai departe. Probabil că și șeful lor e tot „Dorel”. Bun.

Deci, dându-și în sfârșit seama că arborii la rădăcinile cărora săpase cu sârg cu numai două luni în urmă ar putea cădea în capul trecătorilor sau peste mașini (Dumnezeu să-l odihnească pe dr. Ban!), „Dorel” i-a tăiat de tot, a scos bordurile și le-a pus la loc.

Lui „Dorel” i-a venit, deci, mintea românului de pe urmă. Dar tot „Dorel” rămâne, atâta timp cât n-a găsit alte soluții decât tăierea copacilor respectivi. Dacă de la bun început se lucra cu cap, poate nu era nevoie. Sau, dacă era, puteau fi tăiați încă de pe atunci. Dar, așa-i la noi: alți bani, altă distracție.

De aceea, suntem curioși dacă „Dorel” a încasat niște sume în plus pentru aceste lucrări suplimentare. Nu de alta, dar „Dorel” e plătit din bani publici. Iar arădenii au pretenția că trăiesc în orașul în care administrația „a făcut treabă”!

Foto: Silviu Turc

  1. asta se numeste cooperativa munca in zadar

    Raspunde
  2. Lucrul ” bine facut” atinge si Aradul.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.