Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, la FINAL. Printre CONDAMNAȚI, un ofițer al serviciilor de informații

Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, la FINAL. Printre CONDAMNAȚI, un ofițer al serviciilor de informații

Politicieni, medici, profesori universitari și alte persoane „cu funcții” au beneficiat, ani de zile, de serviciile unui grup infracțional trimis în judecată în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”.

La Curtea de Apel Alba Iulia s-a desfășurat, joi, ultimul episod din acest caz, patru dintre inculpați fiind condamnați la câte 7 ani de închisoare. Un fost ofițer al serviciilor de informații, implicat în acest caz, a primit închisoare cu suspendare. Decizia Curții de Apel Alba Iulia este definitivă.

Potrivit Agerpres, inculpații au fost arestați în octombrie 2010 și au fost trimiși în judecată la Tribunalul Alba în februarie 2011, anchetatorii susținând că făceau parte dintr-o grupare de criminalitate organizată. Ei au fost cercetați pentru săvârșirea mai multor infracțiuni: constituire, sprijinire a unui grup infracțional organizat, proxenetism, trafic de persoane, trafic de minori, șantaj etc.

Printre clienții fetelor care au fost obligate de proxeneți să se prostitueze s-au aflat și politicieni, profesori universitari, medici etc.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.