Două modele din Germania şi o arădeancă au pozat NUD la un work-shop de artă fotografică. VEZI FOTO!

Două modele din Germania şi o arădeancă au pozat NUD la un work-shop de artă fotografică. VEZI FOTO!

Două modele profesioniste şi artişti fotografi din Germania, specializaţi în fotografia nud – de asta au avut parte preţ de o săptămână membri FotoClubProArad dar şi alţi fotografi veniţi din Oradea şi Timişoara.

Work-shop-ul organizat de clubul arădean a ajuns anul acesta la a doua ediţie, şi a reunit artişti fotografi dornici să cunoască tainele realizării fotografiilor nud. Încântat de atmosfera din Arad, pe care maestrul Harald Kroeher a trăit-o anul trecut, acesta a decis să repete experienţa, venind anul acesta cu mai mulţi artişti din Germania. În primele zile, la work-shop au participat invitaţii de peste hotare iar sâmbătă, 16 august, a fost ziua fotografilor români – membri ai FotoClubProArad dar şi colaboratori din Timişoara şi Oradea. A fost o zi plină pentru ei, iar modelele – două din Germania şi o arădeancă – au fost fotografiate în cele mai interesante şi inedite ipostaze.

„După work-shop-ul de anul trecut, care s-a dovedit a fi o reuşită am decis să continuăm şi anul acesta cu aceeaşi temă. Maestrul german Kroher a fost foarte încântat de cele petrecute la Arad şi şi-a exprimat încă de anul trecut dorinţa de a reveni la Arad ceea ce m-a determinat şi pe mine să organizez un nou eveniment. A fost o săptămână interesantă în care cu toţii am avut de învăţat şi cu siguranţă s-au realizat numeroase fotografii reuşite. Şi pe viitor ne dorim să continuăm colaborarea dintre noi şi colegii noştri din Germania atât în ceea ce priveşte organizarea de work-shop-uri dar şi de alte evenimente în domeniu”, a explicat Nelu Scripciuc, preşedintele FotoClubProArad, organizatorul evenimentului.

  1. puneti mai multe poze cu fetele nuc cu fotografii

    Raspunde
  2. nu-mi dau seama care is mai libidosi: mosii italieni care saliveaza la terase sau fotografii astia de doi lei…

    Raspunde
  3. Gogule daca vrei te servim si pe tine sa sugi ceva

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.