Două TINERE au dat mai multe SPARGERI. Între altele, au FURAT și câteva ZECI de perechi de PANTOFI

Două TINERE au dat mai multe SPARGERI. Între altele, au FURAT și câteva ZECI de perechi de PANTOFI

Două tinere de 18 și 25 de ani au spart mai multe boxe ale unor blocuri din cartierul Micălaca, de unde au furat între altele și câteva zeci de perechi de pantofi.

Polițiștii Secției nr. 2 Micălaca cercetează două femei bănuite de mai multe furturi din boxe. În urma investigațiilor efectuate de oamenii legii, au fost identificate două tinere din Arad, de 18 și 25 de ani, care, în noaptea de 8/9 martie a.c., prin forțarea sistemului de închidere al ușii de acces, ar fi pătruns în subsolul unor blocuri, unde ar fi rupt lacătele a cinci boxe de depozitare. În urma pătrunderii în incinta boxelor, cele două ar fi sustras 26 de perechi de încălțăminte, un polizor unghiular, o geantă troller și bunuri alimentare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 4.000 de lei. Bunurile furate ar fi fost comercializate ulterior pe raza municipiului.

„Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a femeilor în cauză, pe numele acestora fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: www.pixabay.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.