În două – trei luni, PNL ar putea face alianţă cu PDL

În două – trei luni, PNL ar putea face alianţă cu PDL

Prezent vineri la Arad, deputatul liberal Ludovic Orban (foto) a declarat că nu exclude pe viitor o eventuală alianţă cu PDL. Vicepreşedintele PNL a precizat că o apropiere între cele două partide ar fi necesară şi benefică pentru România, ţinând cont de situaţia politică actuală. „PDL trebuie să mai stea puţin în «purgatoriu». Recunosc că s-a lepădat de unele păcate, precum Udrea sau Elena Băsescu, dar nu am convigerea că s-a lepădat de Satana, ştiţi voi despre cine vorbim. Când voi avea convingerea că PDL a făcut acest lucru între cele două partide va putea fi o apropiere, care va fi necesară şi benefică pentru România”, a declarat Ludovic Orban.
Întrebat cât timp ar mai trebui să stea PDL în „purgatoriu”, deputatul liberal a precizat că „vreo două-trei luni ar fi de ajuns”.

  1. PNL e o trompeta , nu un partid daca face asa ceva

    Raspunde
  2. Cati primari au fost la adunarea organizata de galis? Nici unul? Toata lumea are incredere in galis. Toata lumea adica Falca!

    Raspunde
  3. intr-adevar cantecul sinistru al cucuvelei politice ii canta tot mai aproape de ureche dlui Galis… l-a ajuns din urma bumerangul faptelor sale…asa se intampla cu tradatorii! acum forteaza pe langa orban ca doar doar ii mai cad ceva firimituri…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.