Două zile de abureală bahică în Piața Avram Iancu

Două zile de abureală bahică în Piața Avram Iancu

Aradul găzduiește zilele acestea, în Piața Avram Iancu, Festivalul Vinului. Potrivit organizatorilor, arădenii vor avea la avea la dispoziție o amplă selecție de vinuri din zona de vest a țării. „Vizitatorii se vor putea bucura de savoarea locală și de arome vechi și noi ale vinurilor venite din Podgoria Aradului, întrucât cei mai importanți producători de vin din această zonă și din zona de vest a țării îi vor aștepta la standurile lor”, precizează organizatorii.

„Pe măsura și potriveala vinului va fi și muzica. Astfel, zilele de vineri și sâmbătă, de la 18.00, vor fi dedicate muzicii populare, iar sâmbătă, începând cu ora 19, arădenii vor putea asculta un concert rock, având drept cap de afiș trupa Cargo”, mai anunță organizatorii.

  1. De cand vin = betivi si mici si muzica populara? Doar atat se poate???

    Raspunde
    • Atat se poate la Arad, nu stiai? Atat ii duce creierul pe astia. Ce te astepti de la niste amatori fara minime idei si minim bun gust decat un „festival” dinasta salahoresc, lipseste aurel tamas, zacusca si catlanele in plin centrul orasului. Dar si populatia din pacate gusta porcariile astea, suntem undeva de nivelul resita/orsova ca evenimente si organizarea lor. Mi-e si rusine cand ma uit cum se fac chestii dinasta prin tm, cluj, sibiu, mai nou oradea…

      Raspunde
  2. propun sa se faca si un concurs de mers in 4 labe
    sa fie neaparat la ora de varf si bineinteles cu blocarea traficului

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.