Dragoste cu năbădăi! Sătul SĂ FIE BĂTUT de soție, un bărbat a RECLAMAT-O la poliție

Dragoste cu năbădăi! Sătul SĂ FIE BĂTUT de soție, un bărbat a RECLAMAT-O la poliție

Deși cu ani în urmă nu aveau de niciunele, doi soți din Dâmbovița se înțelegeau foarte bine. Aveau doi copii pe care îi iubeau ca pe ochii din cap și pentru că își doreau să le ofere o viață liniștită au decis să plece să muncească în străinătate.

Odată întorși acasă, însă, viața lor s-a transformat într-un adevărat calvar. Cei doi soţi din Vlădeni, judeţul Dâmboviţa, sunt împreună de 20 de ani, timp în care și-au construit o gospodărie frumoasă.

De ceva timp, însă, rudele şi vecinii spun că nu ştiu cum să îi mai potolească. Mereu puși pe harță, cei doi au ajuns să se bată în parte. Sătul de bătăile pe care i le administrează soția, bărbatul de 49 de ani a mers la poliție și și-a reclamat soția. Acesta susține că într-o zi femeia i-a pus cuțitul la gât, l-a îmbrâncit și mai că a dat cu capul de gresie. În ciuda acuzaţiilor făcute de bărbat, femeia de 44 de ani susţine cu tărie că nu doar ea este violentă. Totuși, recunoaște că își mai bate soțul din când în când, dar nu mereu.

După ce într-o dimineață femeia i-ar fi legat un șal la gât și l-a bătut până l-a desfigurat, bărbatul a mers glonț la poliţie, unde și-a reclamat soția.

Polițiștii au mers la faţa locului și au deschis dosar penal pentru loviri şi alte violențe.

În cazul în care nici acum femeia nu se va potoli, bărbatul este hotărât să pună capăt căsniciei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.