DRAMĂ/ A MURIT Dora Târziu, fata de 16 ani lovită de un ŞMECHER cu BMW! (VIDEO)

DRAMĂ/ A MURIT Dora Târziu, fata de 16 ani lovită de un ŞMECHER cu BMW! (VIDEO)

Dora Târziu, fata de 16 ani din comuna timișeană Cenad lovită în plin de un șmecher cu BMW care a fugit de la locul accidentului, a pierdut lupta cu viața, scrie pressalert.ro.

Vestea a fost sfâșietoare pentru familia, prietenii și cunoștințele ei. Dora a intrat în moarte cerebrală iar în cursul nopţii de luni spre marţi a fost operată pentru prelevarea de organe.

Dora va rămâne mereu în mintea și sufletul prietenilor ei. Aceștia au realizat un videoclip în memoria „fetei cu chip de înger”.

Incredibil: Ucigaşul fetei, un tânăr de etnie rromă, este arestat la domiciliu, de unde a postat pe Facebook dedicaţii muzicale şi a făcut planuri de nuntă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat!

Sursa: pressalert.ro

  1. Daca era invers gloatele de romi ar fi linsat soferul…asta e poporul, astia suntem. Este prea tarziu sa facem ceva? Chiar suntem atat de ignoranti? In 30 de ani nici nu vom mai exista ca natie, vom fi minoritari. Faceti un calcul, romii au 5 sau 6 copii, romanii maxim 1 sau 2. Pot sa fac pariu cu voi ca acest individ nu va sta nici o zi la inchisoare, va primi pedeapsa cu suspendare, de aceea isi face planuri, pentru ca stie ca sistemul e neputincios. Iar daca cumva va fi condamnat o sa strige cat il tine gura ca e discriminat. Asta e diversitatea culturala, ne meritam soarta…pacat de acea fata si de familia ei, dar din pacate nimeni nu o sa faca nimic si in cateva saptamani presa si opinia publica nici nu o sa mai stie despre ce e vorba, toti vor uita, prin ignoranta lor deplina. Marele adevar este ca nimanui, in afara de familie si prietenii apropiati, nu ii pasa. Ma revolt si eu prin acest comentariu, altceva ce pot sa fac? Sale dau in cap? Daca fac asta vor spune toti ca sunt rasist…

    Raspunde
  2. suntem sclavii tiganilor. O sa ne mai trezim vreodata?
    Defapt nu e de mirare, noi am vrut democratie, capitalism, egalitate intre oameni….se misca in morminte romanii morti pentru noi!

    Raspunde
  3. I-as taia mainile si picioarele si m-as uita la el cum moare in chinuri. S-au as arunca benzina pe el si i-as da foc.
    Asa merita.
    Noi romanii ne meritam soarta ca acceptam ciorile astea nenorocite la noi in societate. Nu contribuie cu absolut nimic…doar fura, fura si iar fura. Nu platesc impozite dar au mai multe drepturi decat avem noi romanii…care PLATIM pana la cer. Niste animale needucate si lipsite de scrupule. Eu cand ii vad mi greata.

    De tiganii cu bani…”smecherii” cu BMW, nu se atinge nimeni…DE CE???????
    De ce nu se intreba nimeni de unde au nenorocitii astia bani de asemenea masini scumpe????

    De ce mass-media cu zice nimic? le e frica de tigani??
    Degeaba ne revoltam cu comentarii de 2 lei ca oricum nu le citeste NIMENI. Asa cum spunea cineva mai sus…suntem sclavii tiganilor.
    Daca un roman omora o cioara, toti erau pe el…

    De ce nu ne revoltam si noi impotriva lor?

    Raspunde
  4. futul in gura pe smecher dar saraca familie al dorei sufera rau siau pierdut fiica 16 ani si colegi si prieteele ei au duso pe dora pe ultimul drum.

    Raspunde
  5. O sa mori la fel ca mn

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.