Drama lui Michael Jackson continuă și după moarte! De ce este acuzat…

Drama lui Michael Jackson continuă și după moarte! De ce este acuzat…

Regretatul Michael Jackson, a cărui moarte tragică a îndoliat milioane de fani din întreaga lume, se pare că nu are liniște nici în lumea de dincolo.

Fata lui, Paris, îi calcă pe urme în ceea ce privește scandalurile și adicțiile. Ea a încercat să se sinucidă în 2013, când și-a tăiat venele, iar acum a răbufnit pe fani, pe contul ei de Instagram.

Paris s-a plâns că este atacată din toate părțile și că simte o enormă presiune din partea fanilor, care o iau la rost pentru că nu le răspunde la mesaje. Fata lui Michael Jackson le-a scris că este foarte ocupată, că are multe întâlniri la care trebuie să participe, inclusiv la Alcoolicii Anonimi pentru a-și trata adicția și că nu poate să stea toată ziua pe internet pentru a le răspunde la fiecare în parte.

paris

De asemenea, adolescenta de 17 ani a dat vina și pe fani pentru moartea tragică a tatălui ei, de la care, spune ea, toată lumea avea așteptări mult prea mari.

Publicul îl învinovățește pe celebrul artist pentru toanele lui Paris, multa lume considerând că acesta a fost un exemplu negativ pentru copiii săi.

Sursa: thesun.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.