Dublă premieră pe scena teatrului arădean (FOTO)

Dublă premieră pe scena teatrului arădean (FOTO)

La Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” va avea loc, sâmbătă, cea de-a doua premieră a acestui an. Este vorba despre spectacolul „Bull” (Taurul), de Mike Bartlett, în traducerea lui Andrei Marinescu. Spectacolul poartă semnătura tânărului regizor Bobi Pricop iar scenografia este realizată de Velica Panduru.

„Bull” va avea o dublă premieră, prima reprezentație este programată pentru data de 9 aprilie iar cea de-a doua pentru data de 10 aprilie. Ambele reprezentații vor avea loc la sala Studio, de la ora 19. Din distribuția spectacolului fac parte talentații și îndrăgiții actori Alex Mărgineanu/Alex Mihăescu (Thomas), Carmen Vlaga-Bogdan (Isobel), Andrei Elek (Tony), Ovidiu Ghiniță (Carter). În calitate de actor, Alex Mihăescu este la prima colaborare cu echipa teatrului arădean. L-ați mai regăsit în calitate de regizor al spectacolului ,,Tăietura” de Mark Ravenhill, în anul 2013.

Tema spectacolului „Bull” este una de actualitate și prezintă povestea unei companii care trebuie să-și reducă numărul angajaților. Timp de o oră, cu ușile închise, un angajat al acestei companii trăiește un adevărat coșmar fiind hărțuit de doi dintre colegii lui. Lupta este una pierdută dinainte de a începe, pentru că verdictul este deja cunoscut de ceilalți doi.

La finalul reprezentației, spectatorii vor avea ocazia să interacționeze cu echipa spectacolului (actori, regizor, scenograf) și vor putea discuta despre tema și mesajul spectacolului.

Biletele pot fi achiziționate de la agenția teatrului și online de pe platforma biletmaster.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.