„Dumnezeu a vrut ca eu să nu îmi cresc singur copiii!” O femeie ÎNSĂRCINATĂ s-a RĂSTURNAT CU MAŞINA pe un drum judeţean, DIN CAUZA GROPILOR! (FOTO)

„Dumnezeu a vrut ca eu să nu îmi cresc singur copiii!” O femeie ÎNSĂRCINATĂ s-a RĂSTURNAT CU MAŞINA pe un drum judeţean, DIN CAUZA GROPILOR! (FOTO)

O tânără însărcinată s-a răsturnat cu maşina pe drumul judeţean 709, între localităţile Şicula şi Gurba, din cauza gropilor de pe şosea.

„A fost un moment groaznic”, a declarat Alina Pârv. „Cineva sus mă iubeşte nespus! De fapt, craterrul pe care am încercat să îl evit e mult mai mare decât cel din poză iar maşina a fost cu roţile în sus. Au întors-o nişte oameni care s-au oprit. Să nu mai povestesc că cei de la salvare mă întrebau dacă vreau să vină …”, a relatat Alina Pârv.

„Azi, soţia mea, care este şi gravidă, a avut un accident din cauza gropilor de pe drumul Şicula – Gurba, jud. Arad, întorcându-se cu maşina peste cap şi oprindu-se pe marginea drumului”, povesteşte soţul acesteia, Mihai Pârv. Acesta îi mulţumeşte lui Dumnezeu că soţia sa este bine şi „că nu au fost în maşină şi cei doi copii”, pe care soţii Pârv îi au deja.

„Vă promit că cei vinovaţi, cei care trebuiau să întreţină acest drum vor plăti cu vârf şi îndesat. Azi Dumnezeu a vrut ca eu să nu îmi cresc singur copiii!”, a mai spus Mihai Pârv.

  1. pasul 1: dati in judecata administratia de drumuri de la consiliul judetean

    Raspunde
    • Un verisor de al meu a sunat la cei de la Consiliul Judetean – Administratia drumuri si au zis ca sa isi cumpere masina de teren si radea acea doamna

      Raspunde
      • Mihai cum este sotia,eu sint unul dintre baetii care am ajutat la locul accidentului,eu am sunat la 112 si se misca si aia ca mortu au venit dupa 20 de minute,aveti grija la drumuri ca sint praf,numai bine si sanatate.NELU

        Raspunde
        • Sotia este binisor. Multumesc pentru spiritul civic de care ai dat dovada. Problema continua in lupta cu sistemul ticalosit. Politia a vrut sa ii dea amenda sotiei pentru ca nu a adaptat viteza la conditile de drum. Asta e Romania.

          Raspunde
  2. puscarie pt administrator

    Raspunde
  3. drumul Siriei inainte si dupa trecerea de cale ferata este plin de gropi si cei care raspunzatorinu fac NIMIC ,asteapta sa ne rupem masinile . Si pe aici trec multe masini straine , oare cu ce impresie isi fac despre Arad ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.