După multe amânări, discuții și „războaie” politice, a fost ÎN SFÂRȘIT validat mandatul de consilier local a lui FLAVIUS FILIP

După multe amânări, discuții și „războaie” politice, a fost ÎN SFÂRȘIT validat mandatul de consilier local a lui FLAVIUS FILIP

Validarea mandatului de consilier a lui Flavius Filip, membru al PSD Arad, a fost un subiect de ceartă în cadrul ședințelor Consiliului Local Municipal de câteva săptămâni bune. 

Liberalii au fost acuzați că boicotează validarea mandatului pentru ca „opoziția” adică grupul PSD-ALDE să aibă un consilier în minus, iar ei să fie avantajați ca număr de voturi, lucru negat, bineînțeles, de către cei de la putere.

După mai multe ședințe ale Consiliului Local Municipal (CLM) în care Flavius Filip „a aplecat acasă fără funcția de consilier”, astăzi, în cadrul unei ședințe publice ordinare, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind validarea mandatului său de consilier local. Nu fără discuții în contradictoriu însă.

Proiectul a trecut cu numai 10 voturi pentru, din partea grupului PSD-ALDE, liberalii abținându-se de la vot. Cu toate acestea, Flavius Filip a depus jurământul și a devenit consilier local în cadrul CLM.

„Distracția” nu se încheie aici. Când s-a trecut la proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi, acesta nu a avut dreptul să voteze, deoarece, din ce am înțeles noi, nu făcea parte din nici o comisie.

Restul ședinței s-a desfășurat, ca de obicei, cu acuze între grupul PSD-ALDE și Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad. Acesta din urmă precizând chiar la debutul ședinței pierderile pe care le va suferi Aradul, în valoare de 16 milioane de lei, în urma revoluției fiscale adoptate de Guvern, adică din cauza PSD.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.