După o ceartă cu iubita, un POLIŢIST de la DIPI a INCENDIAT un apartament şi a ÎMPUŞCAT doi oameni

După o ceartă cu iubita, un POLIŢIST de la DIPI a INCENDIAT un apartament şi a ÎMPUŞCAT doi oameni

După o ceartă conjugală, un poliţist de la DIPI a incendiat un apartament, în noaptea de joi spre vineri, iar la apariţia forţelor de ordine, bărbatul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a tras 7 focuri de armă, rănind o femeie şi un poliţist.

Bărbatul, ofiţer în cadrul Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI), se afla în apartamentul în care iubita sa locuia cu chirie. După o ceartă cu iubita, poliţistul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a incendiat apartamentul din Pitești, din care iubita tocmai plecase ca urmare a scandalului. La faţa locului au ajuns echipaje de la poliţie, jandarmi, dar şi pompieri, pentru a stinge incendiul.

Polițistul a luat pistolul personal şi a tras 7 focuri de armă înspre locatarii blocului, care ieşiseră speriaţi să vadă ce s-a întâmplat, dar şi către forţele de ordine. Unul din gloanţele trase l-a nimerit pe colegul său de la Secţia 1 Poliţie Piteşti în cap, iar un altul a rănit-o chiar pe proprietara locuinţei incendiate, în picior.

Un jandarm a reuşit să îl imobilizeze pe agresor. Polițistul a fost încătușat și condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești, iar victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din localitate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.