E bai în PNL Arad! Isabela Rabotka nu-şi asumă un comunicat dat de partid în numele ei

E bai în PNL Arad! Isabela Rabotka nu-şi asumă un comunicat dat de partid în numele ei

Consilierul local municipal Isabela Rabotka a declarat astăzi că nu-şi asumă comunicatul pe care PNL Arad l-a remis ieri în numele ei, pe tema veniturilor angajaţilor din Primăria Municipiului Arad.

„Este pe pentru a doua oară când din regretabile erori apar în presă comunicate care nu îmi aparțin dar care îmi sunt atribuite mie”, a declarat Isabela Rabotka.

Pe de altă parte, aceasta a subliniat: „Pe această cale doresc să-mi reafirm interesul meu față de problemele arădenilor și față de problemele administrației locale în detrimentul unor declarații politice fără finalitate directă în viața de zi cu zi a cetățenilor. În acest sens mă bucur să vă pot comunica intenția mea de a înainta Consiliului Local Municipal un Proiect de Hotărâre prin care doresc ca elevii școlilor din municipiul Arad să beneficieze în anumite condiții de transport integral gratuit. Prin acest proiect doresc să încurajăm elevii să se aplece mai mult asupra educației sprijinind și părinții care oricum sunt împovărați de degradarea continuă a calității vieții în România sub guvernarea PSD.”

  1. felicitari pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume!

    Raspunde
  2. Hahaha….. fato dute acasa…..este pe dinafara.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.