„E ca atunci când ai salva o lume întreagă!” Copilul de un an și opt luni CĂZUT ÎNTR-O FÂNTÂNĂ de 25 de metri A FOST SALVAT după 11 ore (VIDEO)

„E ca atunci când ai salva o lume întreagă!” Copilul de un an și opt luni CĂZUT ÎNTR-O FÂNTÂNĂ de 25 de metri A FOST SALVAT după 11 ore (VIDEO)

Copilul care a căzut într-o fântână într-o comună din judeţul Teleorman a fost salvat, după aproape 11 ore de intervenții dificile.

Medicii aflaţi la faţa locului i-au acordat primele îngrijiri medicale şi, după aceea, a fost transportat la spital. Potrivit salvatorilor, micuţul a stat pe jumătate în apă și a fost conştient când a fost scos din fântână.

„Noi am reușit în acest moment să ducem la bun sfârștit operațiunea. L-am scos teafăr. I se acordă primul ajutor, intervenția a durat peste 10 ore. A fost la peste 16 ore adâncime. S-au efectuat mai multe manevre de salvare. S-a reușit abia acum după 10 ore. Copilul este în viață și este preluat de către paramedici. El se află în ambulanță în siguranță. L-am agățat cu ajutorul a două tije. L-am adus centimetru cu centimetru la suprafață. Se lucra pe două planuri de acțiuni. Unul trebuia să aibă succes. Din fericire acest procedeu a fost terminat cu succes abia acum câteva minute. Copilul plângea când a fost scos. I se acordă primul ajutor. Bucuria cea mai mare este a familiei și a salvatorilor. O viață salvată e ca atunci când ai salva o lume întreagă!”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Adrian Dragomir, la Digi24.

https://www.facebook.com/igsu.situatiideurgenta/videos/1413462172049577/?hc_ref=NEWSFEED

Sursa: Realitatea.net

Citește și:

Un COPIL de UN AN și OPT LUNI a CĂZUT în FÂNTÂNĂ! Operațiune DISPERATĂ de SALVARE

 

  1. De la 16 la 25 de metri mai sunt totusi 9 metri in plus.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.