E OFICIAL: Creşte PREŢUL pentru accesul la ŞTRANDUL NEPTUN

E OFICIAL: Creşte PREŢUL pentru accesul la ŞTRANDUL NEPTUN

Recons va creşte tarifele de acces la Ştrandul Neptun, potrivit unui proiect de hotărâre al Consiliului Local Municipal, afişat la transparenţă.

Proiectul prevede că intrarea la ștrand va costa 13 lei, față de 10 lei, cât era prețul unui bilet întreg până acum.

Copiii, pensionarii şi alte categorii care beneficiază de tarife reduse vor plăti 7 lei, față de 6 lei, cât plăteau până acum.

Conform proiectului, va creşte şi taxa de intrare în zona comercială, de la 2,5 lei, la 3 lei.

De asemenea, abonamentul de acces va costa 650 de lei, față de 550 lei, cât este acum, iar abonamentul cu preț redus va creşte şi el, de la 200 de lei, la 250 de lei.

Închirierea cabinelor va costa 190 lei/sezon, de la 150 de lei, cât este în prezent.

Ca şi noutate trebuie subliniată apariţia abonamentelor lunare și săptămânale: 200 lei/lună (110 lei – tarif redus) și 70 de lei/săptămână (30 lei – tarif redus).

Tot ca şi element de noutate remarcăm introducerea unui abonament lunar pentru parcarea auto, (200 de lei), angajații și patronii de la ştrand urmând să plătească numai 50 de lei.

De remarcat, că până în 15 aprilie la Registratura Primăriei se pot depune sugestii sau recomandări pe această temă, ulterior proiectul urmând să intre în dezbaterea Consiliului Local Municipal.

  1. Rusine falca !!!!!!!

    Raspunde
  2. RUSINE CELOR CARE VOR ASTA!

    Raspunde
  3. Anton Cristescu 3 aprilie, 2015, 2:19 pm

    Falca a dat din nou dovada incompetentei lui. Dupa ce a vrut trecerea Strandului la RECONS, ca o fi mai bine asa, uite cum trebuie aia sa creasca preturile pentru ca Strandul e in dezastru dpdv financiar.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.