E OFICIAL: Ludovic Orban CANDIDEAZĂ la funcția de președinte al PNL

E OFICIAL: Ludovic Orban CANDIDEAZĂ la funcția de președinte al PNL

Ludovic Orban și-a anunțat, luni, cu prilejul reunirii Biroului Politic al PNL, candidatura la funcția de președinte al partidului.

„Am așteptat această reuniune a Biroului Politic al PNL, care dă startul alegerilor interne în partid, pentru a-mi anunța candidatura fermă la funcția de președinte al PNL. (…) Mi-am depus candidatura la funcția de președinte al PNL pentru a oferi partidului din care fac parte caracter și identitate, forță și credibilitate. Ca președinte al PNL, vreau să fiu garantul unității, coeziunii interne a PNL, iar obiectivul meu principal este să transform în bine PNL, astfel încât să putem să câștigăm toate competițiile electorale împotriva PSD”, a spus Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Potrivit liberalului, conducerile locale ale PNL ar trebui să fie alese de adunări generale ale organizațiilor și nu pe sistem de delegări, iar conducerea județeană în cadrul unei conferințe județene cu o participare cât mai largă a membrilor. Conducerea națională trebuie aleasă de Convenția Națională, afirmă Orban, susținând că membrilor PNL ar trebui să li se dea dreptul să aleagă președintele partidului.

Ludovic Orban a mai declarat că își dorește ca PNL să devină „forța politică dominantă în societatea românească”.

  1. Mai Ludovic ! de la Arad nici macar Neluta Cristina nu o s+a te voteze , ii este dator lu Falca pe min. 4ani !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.