Echipa de fotbal cu sute de pagini de istorie în doar 15 ani. O incursiune în timp printre rezultate, cronici, clasamente și statistici

Echipa de fotbal cu sute de pagini de istorie în doar 15 ani. O incursiune în timp printre rezultate, cronici, clasamente și statistici

Cele 171 de pagini ale acestui material prezintă istoria recentă a echipei, de la reînfiinţarea ei, din anul 2001 şi până în anul 2016, făcându-se o incursiune în timp printre rezultate, cronici, clasamente, statistici sau alte surprize ce îi vor delecta pe fanii Mureşanei într-o lectură plăcută.

„În acest volum sunt prezentate toate rezultatele din perioada amintită mai sus, cronici de la o mare parte din partidele jucate de echipă, clasamentul golgeterilor în majoritatea ediţiilor, poze sau articole din ziar cu momente importante din cei 15 ani ce s-au scurs de la acea partidă din 26 august 2001 etc“, transmit autorii materialului.

Această carte a apărut sub tiparul SC Avatar România SRL, fiind în format B5, iar preţul unui exemplar este de 18 lei. Pentru comenzi accesați blogul echipei, ori pe pagina de Facebook a celor doi autori (Lucian Rus sau Claudiu Iacob) sau pagina de Facebook a echipei Mureşana Mândruloc.

„Mulţumim şi celor ce ne-au ajutat la finalizarea acestei cărţi şi aş aminti pe Karina Nan, cea care s-a ocupat de corectura acestui material, Anita Begov, responsabilă cu coperta 1 sau Adrian Bodea, cel ce a creat coperta 4 a cărţii“, declară Lucian Rus și Claudiu Iacob.

Mai jos vă prezentăm câteva fragmente din această carte, pentru a vă face o idee despre ce puteţi citi în ea.

„Sperăm ca acest material să fie pe placul iubitorilor acestui club şi să retrăiască cu zâmbetul pe buze momentele acestor 15 ani ce s-au scurs de când Mureşana s-a reînfiinţat“, precizează autorii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.