Ela Falcă s-a luat de o angajată a Primăriei! Era „înţolită” mai SEXY decât ea! (FOTO)

Ela Falcă s-a luat de o angajată a Primăriei! Era „înţolită” mai SEXY decât ea! (FOTO)

Cică Ela Falcă s-ar fi dat puţin în spectacol la şedinţa de învestire a (încă) soţului ei Gheorghe Falcă în funcţia de edil şef al oraşului.

Prima-doamnă a urbei a făcut-o „nesimţită” pe o angajată a Primăriei, pe motiv de fustă scurtă, criticând-o că i se văd chiloţii şi în sală e, vezi Doamne, ditamai preşedintele cultului penticostal. Şi ale altor culte, desigur, am mai adăuga noi, că doar n-au pierdut ocazia de a se pune bine cu „stăpânirea”, mai ales că de acolo vin banii…

Laura Goron

Noi credem că adevăratul motiv al Elei Falcă a fost, de fapt, altul: I s-a părut, probabil, că angajata Primăriei e mai sexy decât ea. Şi asta e, într-adevăr, o mare problemă! 🙂

Cât de sexy a fost Ela şi cât de sexy a fost angajata Primăriei judecaţi şi voi!

Singuri.

Ela Falca 2

  1. adevaru-i ca-i mindra primarita

    Raspunde
  2. Dna.Falcă ar trebui să’şi vadă de oile ei….cu şeful ipocriţilor cu tot

    Raspunde
  3. care este ela?

    Raspunde
  4. Cred ca o femeie inteleapta ar trebui sa stie ca: – nu trebuie sa urle, sa fie isterica sau sa provoace scene, nici macar atunci cand este indreptatita s-o faca.
    Daca nu s a intamplat asa , atunci putem afirma contariul.

    Raspunde
  5. Zise Ela, monstruos de operata la chip si fara ciorapi pe ea, desi eticheta cere ciorapi la femei, mai ales in contexte oficiale! Probabil cum la anul face 40 de ani o fi apucat-o de pe-acum grija expirarii.

    Raspunde
  6. nu a avut nici un motiv , fata chiar eimbracata decent e finuta si frumoasa chiar ea s-a gasit sa comenteze care mai ca nu a umblat in curu gol ca o VAMPA

    Raspunde
  7. Poate o fi facut ceva supozitii despre tanara din primarie si seful ei.

    Raspunde
  8. cine crezi ca se uita la un avorton ca el ?

    Raspunde
  9. Mai mare penibilul sa se declare penticostala aceasta Ela-Bianca Dragusanu a Aradului, o rusine de „membru” pentru cultul neoprotestant ! Cat de departe a ajuns ipocrizia sociala daca pana si ea se boteaza la penti…ea care de ani si ani e despartita in fapt de sotul ei si a avut relatii paralele inclusiv cu barbati insurati !

    Raspunde
  10. Din articol nu se intelege in ce calitate doamna, inca Falca isi permite sa faca observatii unei angajate.

    Raspunde
  11. Ela procedează ca mama ei.Obiceiul de a face atmosfera pe la instituții vine din gena.Alta pițipoanca ajunsă,,doamna,,pe cai mai puțin morale.Se merita unii pe alții.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.