Elev de nota 10, BĂTUT de propriul profesor

Elev de nota 10, BĂTUT de propriul profesor

Un copil de clasa a V-a și-a sunat părinții traumatizat și plângând în hohote după ce a fost lovit de profesorul său de matematică.

Incidentul s-a petrecut la o școala gimnazială din Rovinari. Băiatul se afla în pauză pe coridor cu niște colege, când profesorul Pința Ion, cadru didactic nou în școala respectivă, l-a bruscat și l-a lovit de mai multe ori cu capul de colțul hidrantului, fapt ce a fost înregistrat și de camerele de supraveghere.

Părinții sunt extrem de revoltați, mai ales că, declară ei, copilul lor este un elev silitor care a fost premiant în toate clasele primare. Ei spun că băiatul se juca frumos cu fetele și că nu și-a împins o colegă, cum a afirmat profesorul Pința Ion.

Dascălul susține că nu l-a lovit pe băiat, ci doar l-a scuturat, și că acesta exagerează.

Părinții copilului au depus plângere la conducerea școlii, iar dacă se va dovedi că este vinovat, profesorul va primi doar o mustrare, fiind la prima abatere.

  1. Fără a fi prezent la fața lu locu, eu sunt convins că lucrurile au luat-o razna. Copilul sigur a zis sau a făcut ceva ce merita puțină bătaie. Ideile acestea noi de a proteja copiii sunt bune în condițiile ueni alte societăți care încă la noi nu s-a inventat.
    Din când în când copiii trbuie altoiți pentru că altfel nu înțeleg cum e emrsul acestei lumi. Sigur nu trebuie dați cu capul de pereți dar obrîzniciile nu sunt de tolerat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.