Elevă de 13 ani, BĂGATĂ ÎN SPITAL de un coleg!

Elevă de 13 ani, BĂGATĂ ÎN SPITAL de un coleg!

O fată de 13 ani, elevă în clasa a VII-a la Liceul „Dositei Obradovici” din Timișoara a ajuns, luni, la spital după ce într-o pauză un coleg de clasă a lovit-o cu un scaun în spate și în abdomen.

Agresorul provine dintr-o familie numeroasă, este cunoscut ca având probleme de comportament și a mai avut în trecut nota scăzută la purtare. Pentru fapta sa, elevul riscă acum să fie eliminat de la cursuri.

Aura Danielescu, inspector școlar general adjunct în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Timiș a precizat că fetița nu are nicio leziune vizibilă, dar va fi supusă astăzi unei ecografii abdominale, pentru că acuză în continuare dureri de burtă. „Incidentul s-a petrecut într-o pauză, motivul pentru care s-au certat încă nu se cunoaște. Băiatul s-a repezit cu un scaun și a lovit-o în spate și în zona inghinală. Eleva se află internată la secția de Chirurgie a Spitalului de Copii «Louis Țurcanu» pentru investigații suplimentare, a adăugat Aura Danielescu.

Băiatul care a agresat-o pe fetiță și mama acestuia au fost duși la audieri la Secția 3 de Poliție. „Se pare că cei doi s-ar fi jucat, iar fata, din greșeală, l-a lovit pe băiat, și acesta a ripostat. Nu se poate începe urmărirea penală până în momentul în care părinții persoanei vătămate nu vor depune plângere”, a precizat purtătorul de cuvânt în cadrul IPJ Timiș, Mirela Drăghicioiu.

Foto: Captură Digi24

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.