Elevi „puși la zid” de un profesor. La ce întrebare au trebuit să răspundă la examen?!

Elevi „puși la zid” de un profesor. La ce întrebare au trebuit să răspundă la examen?!

Elevii dintr-o clasă au trebuit să răspundă la cea mai ciudată cerință întâlnită vreodată în cadrul unui examen.

Unul dintre profesori, sătul să-și țină orele cu sala aproape goală, s-a gândit ca la un test să le pună elevilor săi o întrebare simplă, dar la care prea puțini dintre ei i-au găsit răspunsul corect.

Pentru că au chiulit de la orele sale tot semestrul, chiar la examenul final, profesorul a lipsit, spre surprinderea întregii clase. Acesta și-a rugat, însă, colegii să-i supravegheze pe elevi și să le înmâneze testele.

La finalul întrebărilor din materia predată de el, profesorul a adăugat o cerință suplimentară în examen, una bizară, ce-i drept, dar potrivită foarte bine pentgru contextul în care se afla. Copiii erau rugați să aleagă din patru fotografii pe cea care-l înfățișa pe profesor.

„Suntem deja la jumătatea anului școlar, așa că presupun că ați ajuns să mă cunoașteți cât de cât. Să facem un test simplu. În care dintre următoarele poze apar eu?”, suna ultimul subiect de la examen.
test_scoala_exament_88189700

În imaginile de sub întrebare apar patru bărbați cu trăsături asiatice stând în fața aceleiași biblioteci, ceea ce a făcut ca alegerea fotografiei corecte să fie extrem de grea, mai ales pentru elevii care au lipsit la aproape toate cursurile dascălului.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.