Elevii sunt invitați să-și petreacă vara într-un mod creativ! „Vara de ar.te” a ajuns la a treia ediție

Elevii sunt invitați să-și petreacă vara într-un mod creativ! „Vara de ar.te” a ajuns la a treia ediție

Centrul Municipal de Cultură Arad și Liceul de Arte „Sabin Drăgoi“ Arad reiau și anul acesta atelierele de creație pentru tineri pentru perioada estivală.

Cu o primă ediție în 2015 care s-a bucurat de participanți numeroși și încântați de activitățile propuse, anul acesta organizatorii propun din nou o alternativă tinerilor care se vor afla în Arad în perioada estivală, cu ateliere care stimulează creativitatea, dar și cu un program muzical săptămânal.

Astfel, pentru a treia ediție a acțiunii Vara de ar.te sunt propuse trei cursuri realizate de profesori ai Liceului de Arte „Sabin Drăgoi“ Arad, de luni până miercuri. Atelierele vor avea trei tematici: modelaj-prof. Bianca Hociung, textile-prof. Ioana Bodale, pictură-Rodica Varganici.

Atelierele, care se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 7-10 ani,  vor avea loc în clădirea Preparandiei, situată pe strada Preparandiei nr.13, în perioada 10 iulie-16 august, iar participarea la acestea este gratuită, în baza înscrierii prealabile.

Perioada de desfășurare a atelierelor este: luni-miercuri, între orele 9.00-11.00 (grupa I) și 11.00-13.00 (grupa II).

Clădirea Preparandiei din Arad este locul în care a funcționat prima școală pedagogică românească din Transilvania, motiv pentru care a și fost aleasă ca locație pentru desfășurarea unor activități educative.

Înscrierile se pot face  la sediul Centrului Municipal de Cultură, situat pe Bulevardul Revoluției nr. 97, etaj 1, iar informații suplimentare se pot obține la tel: 0371/501072, persoană de contact – Lucian Mureșan.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.