UPDATE: FACTURA de 500 de lei la Enel, a fost redusă la 150 de lei

UPDATE: FACTURA de 500 de lei la Enel, a fost redusă la 150 de lei

Se spune că numai cine nu muncește nu greșește, dar de aici pâna la a nu-ți asuma greșeala este cale lungă. Cu atât mai mult cu cât la mijloc este vorba de bani.

Un arădean indignat ne-a trecut, astăzi, pragul redacției pentru a-și manifesta nemulțumirea față de modul în care reprezentanții Enel tratează consumatorii.

Acesta a primit prin poștă factura de la Enel și a rămas stupefiat când a deschis-o. Avea de plată suma de 500 Ron. Verificându-și factura, arădeanul a observat că la consum avea trecuți 306 kw, aproape triplu față de ceea ce omul consumase în realitate.

Cum cititorul nostru nu se afla la prima astfel de pățanie a pus mâna pe telefon și a sunat la compania Enel pentru a i se soluționa problema. Însă, surpriză: reprezentantul Enel i-a trântit telefonul în… nas.

„Doamnă, vreau să îmi oferiți informații cu privire la această factură, pentru că în loc de 100 kw, apar 306. Am mai pățit această problemă și anul trecut, iar colegii dumneavoastră mi-au rezolvat problema“, a spus omul.

În locul scuzelor cuvenite pentru inconvenientul creat de angajații Enel, arădeanul s-a ales cu un ton de ocupat și va trebui, cel mai probabil, să facă un drum la un punct de lucru Enel și să stea la o coadă interminabilă pentru a i se remedia problema.

UPDATE/ Factura de 500 de lei a fost redusă, astăzi, după ce arădeanul a fost la un punct Enel, pentru a rezolva problema.

„Astăzi am fost la un punct Enel, iar persoanele de acolo mi-au refăcut factura și acum am de plată 150 de lei“, a declarat cetățeanul, fericit că trebuie să plătească mai puțin.

  1. Pai daca s-a luat dupa index-ul contorului de gaz, nu ma mir :))) hahahah

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.