Erau în LUNA DE MIERE când a intrat pe laptop-ul soțului ei. SECRETUL pe care i-l ascunsese atâta timp! Cine era BĂRBATUL cu care își UNISE DESTINUL?

Erau în LUNA DE MIERE când a intrat pe laptop-ul soțului ei. SECRETUL pe care i-l ascunsese atâta timp! Cine era BĂRBATUL cu care își UNISE DESTINUL?

Una dintre cele mai frumoase perioade din viața unui cuplu, luna de miere, s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru o tânără, după ce femeia a intrat pe laptop-ul soțului ei.

Jazmin (24 de ani) şi Jason Cullen (31 de ani) au avut o nuntă de vis, după care cei doi au plecat în luna de miere. Într-o zi, femeia a intrat pe laptop-ul soțului ei pentru a-și verifica email-ul. A făcut, însă, o descoperire înfiorătoare. Laptop-ul bărbatului era plin cu fotografii cu copii abuzați.

După ce a aflat că bărbatul vieții ei era, de fapt, un monstru, l-a și dat pe mâna poliției.

„Cea mai bună perioadă din viaţa mea s-a transformat rapid în cel mai negru coşmar. Eram cea mai fericită, în luna de miere, când totul s-a dărâmat. La început eram convinsă că e o greşeală, dar după aceea totul a devenit limpede. Soţul meu era pedofil”, povestește Jazmin.

Soțul ei fusese condamnat și în trecut pentru deţinerea şi distribuirea a cel puţin 8.000 de fotografii cu copii abuzaţi şi a stat un an la închisoare. Când a fost eliberat, bărbatul și-a luat o altă identitate, însă, nu a putut să renunţe la vechile obiceiuri.

După ce a fost denunțat de soția sa, Jason Cullen a fost condamnat din nou, însă, de data aceasta, pedeapsa a fost mai mică.

Spre disperarea femeii, la patru ani după căsătorie, el refuză să divorţeze, aşa că Jazmin încă îi poartă numele.

În momentul de faţă, femeia duce o luptă susţinută în instanţă, pentru a obţine divorţul.

miri 1

Sursa: thesun.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.