Ești în căutarea unui LOC DE MUNCĂ?! O prefectură OFERĂ un SALARIU COLOSAL pentru… NINJA!

Ești în căutarea unui LOC DE MUNCĂ?! O prefectură OFERĂ un SALARIU COLOSAL pentru… NINJA!

O campanie de recrutare mai puțin obișnuită a fost lansată de curând și vizează tinerii de orice naționalitate care doresc să fie ninja profesioniști.

Acești războinici legendari din Japonia medievală se regăsesc acum în filme și cărți de istorie, însă, anul trecut a fost creat în Țara Soarelui Răsare un „consiliu ninja”, alcătuit din oameni politici și agenții de turism, având ca scop promovarea turismului în vederea Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2020.

Chiar dacă acești luptători sunt în mod tradițional foarte discreți, este important să nu se intimideze în fața reflectoarelor și să se exprime cu ușurință fiindcă misiunea lor nu ține de latura războinică a meseriei, ci vor participa la promovarea turismului în regiunea Aichi, îndeosebi a castelului Nagoya.

Contractul oferit de prefectura japoneză Aichi este pe un an, timp în care angajatul va primi peste 1.400 de euro lunar, plus eventuale bonusuri.

Pentru a aplica pentru acest job nu este indispensabilă cunoașterea limbii japoneze, dar este obligatorie cunoașterea limbii engleze. În plus, se cer anumite abilități. Voluntarii trebuie să „știe să facă salturi periculoase în spate, să lanseze shuriken (arme tradiționale japoneze) și să aibă cunoștințe solide de istorie medievală”, a precizat Satoshi Adachi, șeful departamentului de promovare a turismului din prefectură.

Persoanele majore, indiferent de naționalitate, pot aplica pentru aceste locuri de muncă până duminică, 20 martie.

Candidații admiși vor participa toată luna aprilie la antrenamente în Japonia, iar de la 1 mai își vor prelua postul. Ei trebuie să lucreze 30 de ore pe săptămână, îndeosebi în weekend-uri și în zilele de sărbătoare.

Sursa: ampedasia.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.