Ești NEMULȚUMIT de modul în care municipalitatea investește banii publici? PARTICIPĂ LA DEZBATERE

Ești NEMULȚUMIT de modul în care municipalitatea investește banii publici? PARTICIPĂ LA DEZBATERE

Primăria Municipiului Arad organizează în data de 23.01.2018, ora 1500, la sediul instituției din Bulevardul Revoluţiei nr. 75, în sala Regele Ferdinand, dezbaterea publică a Proiectului privind Bugetul de venituri şi cheltuieli, respectiv cel privind repartizarea excedentului bugetar în valoare de 202.696.777,47 de lei al municipiului Arad, pe anul 2018.

La această dezbatere sunt invitate să participe persoanele fizice şi juridice interesate, în limita locurilor disponibile în sală, anunță Primăria.

Începând de sâmbătă, 13 ianuarie 2018, cele două proiecte sunt afişate, pentru consultare, la intrarea în Palatul Administrativ şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro, după cum am menționat și în acest articol.

Până la data de 28 ianuarie, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii, contestații, privind aceste documente. Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data de 15 ianuarie, între orele 8 și 18, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.