Ești pasionat de FOTOGRAFIE? Participă la Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2018

Ești pasionat de FOTOGRAFIE? Participă la Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2018

Asociația  Foto Club Arad (fondată în 1968) vă invită  să participați la Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2018, Ediția a XVIII-a. Salonul din acest an va fi unul special dedicat aniversării a 50 ani de la înfiinţarea Foto Club Arad.

Secțiunile din acest an sunt: liber color şi liber monocrom.

Salonul este sub patronajul AAFR nr. 022/2018 şi va fi organizat conform regulamentelor şi standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică şi ale Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

Ultima zi de primire a fotografiilor este 01.10.2018, iar vernisajul şi acordarea premiilor vor  avea loc în data de 16.11.2018 la Sala de Expoziţii Atrium Mall din Arad.

Regulamentrul complet îl puteți găsi la finalul articolului.

Cu ocazia acestui salon, împreună cu Centrul Cultural Judeţean Arad, respectiv Consiliul Judeţean Arad, se va tipări un catalog care va fi oferit câştigătorilor. Catalogul va avea şi o variantă digitală.

Taxa de participare este de 40 lei sau 10 euro. Cluburile foto cu mai mult de 6 participanţi vor avea o reducere dacă vor lua legătura cu Mircea Boran, președintele Foto Club Arad.

Borderoul de participare în format editabil îl puteţi găsi pe www.fotoclubarad.ro sau aici:

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.