Eusebiu Pistru, despre alegerile din PNL: „Trebuie să se desfășoare liber, de jos în sus”

Eusebiu Pistru, despre alegerile din PNL: „Trebuie să se desfășoare liber, de jos în sus”

Deputatul Eusebiu Pistru, posibil candidat la funcția de președinte al PNL Arad, a declarat pentru NewsAr.ro că există intenția ca alegerile în partid să se desfășoare „de jos în sus”.

„Atât eu cât și colegii mei din Biroul Permanent Național suntem de părere că alegerile trebuie să se desfășoare liber, de jos în sus. Așa este normal, pentru că altfel, de sus în jos, vine unul și își numește echipa”, a spus deputatul.

Acesta a afirmat că în următoarele două săptămâni Biroul Permanent Național al PNL ar urma să stabilească calendarul alegerilor. Acestea ar urma să se desfășoare mai întâi în filialele județene, urmând ca mai apoi liberalii să-și aleagă conducerea centrală.

Citește și:

Candidat SURPRIZĂ la şefia PNL Arad! Se stabileşte CALENDARUL ALEGERILOR

  1. Pistrule dupa ce vede Falca ce ai zis te da afara

    Raspunde
  2. dl Pistru se viseaza presedinte. in noptile in care doarme probabil

    Raspunde
  3. Dar ce in PNL Arad alegerile de obicei nu sunt libere?

    Raspunde
  4. In PNL alegerile au fot libere pana ce au pus mana pe el PDL-istii Falca-Cionca-sotii Pistru-Igas si gasca aia mizerabila portocalie. Daca ar fi intr-adevar alegeri libere atunci cu siguranta presedintele organizatiei judetene ar fi Abrudan Calin. Dar din pacate bucatarii-mecanicii auto-si femeile de serviciu au pus mana pe partid si ma astept la cei mai rau, ca unul din sotii Pistru, sau Cionca, sau Rivis, sau orice alt portocaliu sa fure scaunul de presedinte organizatie de judet)

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.