Eusebiu Pistru: Guvernul PSD nu investește în sistemul medical arădean

Eusebiu Pistru: Guvernul PSD nu investește în sistemul medical arădean

Deputatul liberal Eusebiu Pistru, a susținut o declarație în plenul Parlamentului cu privire la lipsa investițiilor din sistemul sanitar arădean.

Vă prezentăm mai jos, integral, declarația deputatului arădean.

„Vizita ministrului Sănătăţii la Arad de săptămâna trecută nu este altceva decât o confirmare a faptului că parlamentarii PSD nu au făcut niciun demers pentru ca sistemul medical arădean să beneficieze de fondurile necesare pentru funcționarea optimă a spitalelor din județul nostru. Parlamentarii PSD de Arad nu și-au respectat nici promisiunile din campanie, nici măcar cele făcute în urmă cu o lună la întâlnirea cu administrația locală, în cadrul căreia  au făgăduit că vor sprijini proiectele și investițiile Aradului. Observ că nu există niciun fel de interes real din partea PSD în ceea ce privește Aradul. Ministrul Sănătății nu avea cunoștință de investițiile și fondurile promise de către parlamentarii PSD, nu știa despre promisiunea electorală de a construi un spital nou în Arad, despre sumele necesare pentru actualul Spital Județean, surprizător însă, domnul ministru era informat cu privire la stoparea investițiilor. Această stopare a survenit ca urmare a deciziei guvernului PSD de a nu aproba în Bugetul de Stat banii necesari pentru sistemul sanitar arădean. În prezent, Aradul se află într-o situație delicată, Spitalul Județean nu își poate desfășura activitatea doar cu fondurile de la administrația județeană, era vital pentru sistemul medical arădean ca vizita ministrului Sănătății să se concretizeze într-o formă de colaborare spre binele județului, din păcate, nu acesta a fost deznodământul. Rămâne de văzut ce soluții alternative se pot găsi în condițiile în care reprezentanții partidului de la putere refuză să investească în Arad și aleg miza politică în detrimentul sănătății arădenilor”, a declarat deputatul liberal Eusebiu Pistru.

  1. Ce blestem pe locuitorii arădeni să-l suporte pe analfabetu asta inca patru ani…

    Raspunde
  2. Ce sa faca ministrul sa va numeasca directori competenti la spitalul judetean? toata conducerea este interimara de ani de zile.De ce? pentru ca sunt slabi si nici cei ce i-au numit nu au incredere in competentele lor!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.