Eva Győrffy va expune la Galeria Delta

Eva Győrffy va expune la Galeria Delta

Galeria Delta va găzdui vineri, 13 aprilie 2018, la ora 18, vernisajul „Picturi virtuale” al artistei Eva Győrffy.

Eva Győrffy a studiat artele plastice la Cluj-Napoca, şi este membră a Filialei Arad a UAP din anul 1959, a Uniunii de Arte Plastice din Ungaria din 1987 şi a Uniunii de Arte Plastice din Olanda din 2007.

Arta Evei Győrffy este expresivă cu semne de simbolism. Portretele ei au un conținut psihologic. După descoperirea computerului, lucrările cîştigâ în culoare, fără a pierde sensibilitatea pictorială.

A expus la Arad, Timişoara, Bucureşti, Budapesta, Bari, Zrenjanin, Budva, Dordrecht, Gödöllö, Bad Homburg, Mallorca, Purmerend, Zaanstad, Oostzaan, Utrecht, Amsterdam şi multe alte locuri în Europa. Este prezentă cu picturi virtuale pe diverse site-uri de prestigiu cum e http://www.saatchionline.com/ în Londra, Marea Britanie, http://moca.virtual.museum, în New York, Statele Unite, sau www.arts-up.info, în Savoia, Franţa. A câştigat premii în Polonia, Statele Unite, Canada şi Germania pentru contribuţia la dezvoltarea artei digitale.

Lucrările Evei Győrffy pot fi găsite în muzee la Arad și Timișoara și în colecții private în România, Ungaria, Germania, Belgia, Italia, Franța, Olanda, Suedia, Israel, Canada și Statele Unite.

Eva Győrffy trăieşte şi lucrează în Olanda, la Amsterdam.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.