Eveniment INEDIT, în PREMIERĂ la Arad! Despre ce este vorba

Eveniment INEDIT, în PREMIERĂ la Arad! Despre ce este vorba

Toate fetele pasionate de motociclete sunt invitate la un eveniment inedit, în data de 23 iunie, de la ora 13:00, cu plecare din fața Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

Acestea vor participa la o paradă pe două roți, în cadrul căreia arădenii vor putea admira motociclete decorate cu flori și, bineînțeles, fete frumoase.

„Invităm toate fetele pasionate de moto, prietenii și susținătorii acestora, la o paradă a motociclistelor ce va avea loc sâmbată 23 iunie ora 13.00, în centru la Teatru. Plecarea fetelor pe traseu se face la ora 14.00, însoțite de doi bikeri care vor ajuta cu circulația. După terminarea paradei îi invităm pe toți la o poveste pe plaja Ghioroc. Fetelor, va așteptăm în număr cât mai mare, vrem ca participanții la trafic să conștientizeze prezența noastră, dorim să promovăm mersul preventiv, așa că pe lângă rochițe luați echipamentul necesar, dorim să încurajăm fetele care nu au înca permis, să ia taurul, alias motocicleta, de coarne. Nu uitați sa vă «infloriți» motocicletele. Vă așteptăm cu drag”, spun organizatorii.

Mai multe informații se pot găsi pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1808234009485510/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.