EXCLUSIV/ Gest INCREDIBIL făcut de doi bărbaţi care transportau lemne cu un camion

EXCLUSIV/ Gest INCREDIBIL făcut de doi bărbaţi care transportau lemne cu un camion

Poliţiştii arădeni au fost puşi, marţi după-amiază, într-o situaţie inedită, când doi bărbaţi care transportau lemne cu un camion s-au închis în compartimentul din spate al cabinei şi au refuzat să deschidă uşile maşinii.

Camionul, cu numere de Covasna, a fost tras pe dreapta de poliţişti la ieşirea din Arad, pentru verificarea documentelor. În loc să coopereze cu oamenii legii, cei doi bărbaţi din camion au tras perdelele cabinei şi s-au baricadat în compartimentul de odihnă, refuzând să răspundă solicitărilor adresate de poliţişti.

Puşi într-o asemenea situaţie, poliţiştii care au oprit camionul au apelat la „mascaţi” şi la un echipaj de descarcerare, pentru a deschide uşile camionului. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj SMURD, pentru orice eventualitate. „Nu puteam să ştim cum reacţionează bărbaţii din cabină. Puteau să aibă un pistol, să tragă în noi”, a precizat pentru www.newsar.ro o sursă aflată la faţa locului.

În faţa unei asemenea desfăşurări de forţe, cei doi bărbaţi din cabină au cedat şi au deschis de bunăvoie uşile cabinei.

Poliţiştii cercetează cauzele care i-au făcut pe cei doi să aibă un astfel de comportament, existând suspiciuni legate de transportul materialului lemnos.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.