EXCLUSIV/ Ioţcu l-a dat pe Drăgan PE MÂNA JUSTIŢIEI

EXCLUSIV/ Ioţcu l-a dat pe Drăgan PE MÂNA JUSTIŢIEI

Pe rolul Tribunalului Arad, secţia penală, a fost înregistrată o plângere – 3803/108/2015 (8366/2015) – pe numele lui Cristian Drăgan, fostul administrator public al judeţului Arad, denunţătorul preşedintelui suspendat al CJA, Nicolae Ioţcu.

Potrivit datelor publice afişate de Tribunalul Arad, cel care i-a făcut plângerea este chiar Nicolae Ioţcu.

Conform informaţiilor noastre, avocaţii lui Ioţcu s-au adresat instanţei după ce, iniţial, au sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Iniţial, avocaţii lui Ioţcu au contestat faptul că Drăgan nu este inculpat în dosarul în care preşedintele suspendat al CJA a fost trimis în judecată. Direcţia Naţională Anticorupţie a fost sesizată despre acest aspect încă din data de 2 septembrie, când avocaţii lui Ioţcu au depus o plângere împotriva neînceperii urmăririi penale a lui Cristian Drăgan. În continuare, aceştia s-au adresat instanţei, în speţă Tribunalului Arad, unde plângerea a fost înregistrată în data de 11 decembrie.

Rămâne de văzut cum va aprecia instanţa faptele lui Cristian Drăgan din dosarul în care fostul său şef a fost trimis în judecată.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.